Een uitermate efficiënte en flexibele vorm van zonwering en daglichtregeling voor gevels met vaste ramen, schuiframen of ramen die naar binnen worden geopend. Buitenjaloezieën zijn daarom zeer geschikt voor grote panden zoals kantoorgebouwen. Buitenjaloezieën zijn door de strakke vormgeving ideaal om de uitstraling van een modern pand nog meer allure te geven.

Buitenjaloezieën bestaan uit kantelbare isolerende aluminium lamellen, waarmee de hoeveelheid directe lichtinval en de spreiding in een ruimte perfect kan worden geregeld. Het gelijkmatige licht zonder harde schaduwen voorkomt vervelende reflectie op het beeldscherm. Zeker doordat zoninval langszij of een laagstaande zon hier geen kans krijgt. Er blijft voldoende zicht naar buiten terwijl zonnewarmte, kou en geluid geweerd worden.

Door de zijgeleiders en de horizontale positie van de lamellen, zijn buitenjaloezieën zeer bestendig tegen wind. Het hele jaar door, zowel overdag als ‘s nachts, dragen buitenjaloezieën bij aan een optimale binnentemperatuur.

De zonwering kan volautomatisch bediend worden aan de hand van de actuele weersomstandigheden. Bij zon gaat het zonnescherm vanzelf uit en bij teveel wind trekt het zich automatisch in.

In zowel de 50, 60 als de 80 mm lamellen is een uitgebreide keuze aan RAL kleuren mogelijk.