Nieuwsbrief Zonwering-Nederland B.V. Mei 2018
Weet u hoeveel bedrijven toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens? Door internet is het vandaag de dag voor bedrijven vrij eenvoudig persoonlijke of persoonsgegevens van u met andere partijen te delen. Geen prettige gedachte, maar echt kwalijk wordt het wanneer bedrijven toegang hebben tot uw medische of strafrechtelijke gegevens. En ook die gegevens blijken rond te dolen. Hier is nu verandering in gekomen. Om misbruik te voorkomen en mensen meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens treedt vanaf 25 mei een nieuwe wet in werking die privé en zakelijke gegevens van mensen beter beschermt. Ook Zonwering-Nederland moet zich aan deze wet houden. Terecht, want iedereen heeft recht op privacy. Lees verderop wat deze wet voor u en voor ons betekent. Wij zijn hoofdsponsor van team Rob Hartog. Samen hebben wij een ludieke 1 april grap uitgevoerd die zeer succesvol is verlopen en waar veel mensen van hebben genoten. Ook was het genieten op de sfeervolle dealerdag bij onze toeleverancier Sunmaster Nederland BV. Meer leuk nieuws en ander serieuzer nieuws, zoals het wederom toegekende VCA certificaat, leest u in deze uitgave. Ik wens u veel leesgenot en hopelijk kiest u ervoor dat u onze nieuwsbrief ook in de toekomst in uw mailbox wilt blijven ontvangen!

Frits van Veelen,
Zonwering-Nederland B.V.
 
Europese privacywet per 25 mei 2018 van kracht. Wat verandert er?

Vanaf 25 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van privacyrechten. Vanaf 25 mei moeten alle organisaties en bedrijven die over data van u beschikken, kunnen aantonen dat ze daar goed mee omgaan. Wij dus ook. Dat betekent dat inzichtelijk moet zijn welke data wij precies gebruiken en wat wij hiermee doen. Eigenlijk moeten wij als bedrijf zo min mogelijk data verwerken en alleen bewaren wat echt nodig is. Verder zijn wij verplicht klanten te wijzen op hun recht van inzage van gegevens en het verwijderen ervan. Grote bedrijven met meer dan 250 medewerkers in dienst, zijn zelfs verplicht alle gegevens te documenteren in een verwerkingsregister. Hierin moet staan welke gegevens worden verzameld, voor welk doel en voor hoe lang.Omdat het bij Zonwering-Nederland niet gaat om persoonsgegevens, kunnen wij uw zakelijke bedrijfsgegevens als naam, adres en woonplaats gewoon blijven gebruiken. Wel vragen wij uw toestemming om de nieuwsbrief van Zonwering-Nederland, die 3 x per jaar uitkomt, naar u te mogen blijven mailen naar het bij ons bekende mailadres.

Wanneer u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven. Wilt u de nieuwsbrief in de toekomst blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Zonwering-Nederland.
 
Sunmaster dealerdag 2018

Op 25 januari dit jaar was ook Zonwering-Nederland als vaste klant uitgenodigd op de Sunmaster Dealerdag. Deze keer ontvingen Chris Kollen en zijn team hun dealers in winterse Tiroler sferen. Want wie niet beter wist, waande zich die dag in een heuse Tiroler skihut. Het parkeerterrein van Sunmaster in Nijkerk was omgetoverd in een après-ski-gelegenheid, waar de in dirndls geklede bediening iedereen voorzag van heerlijke Tiroler hapjes en drankjes.

"Het is een fijne traditie geworden om op deze manier onze klanten te kunnen onthalen op gezelligheid en tevens een duw in de rug te mogen geven op weg naar het seizoen", zegt Chris Kollen, DGA van Sunmaster. Ook toeleveranciers waren van de partij: Swela presenteerde er haar nieuwe RAYOS-collectie en Somfy benadrukte nog eens haar Smart Home-programma.

Noviteiten 2018
Voor dit jaar staat een uitbreiding van het screenprogramma op de planning. "Wij hebben een cassette 85 in het vierkant geïntroduceerd voor ons normale screenprogramma. Daarnaast hebben wij ons ZIP-screen-programma uitgebreid met zowel de vierkante cassette 85, evenals de vierkante cassette 85 met afgeschuinde kant. Deze ontbraken nog in het leveringspakket, wat hiermee vollediger is dan ooit", aldus Kollen. Het gaat goed met Sunmaster. Kollen: “2017 heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen en 2018 belooft nu al een even succesvolle start te hebben. Dit jaar staat in het teken van finetunen. Kleine productverbeteringen moeten gaan zorgen voor een optisch fraaier geheel en meer montagegemak. Dit jaar staat in het teken van R&D. Wij werken aan nieuwe zonweringen, die wij in de nabije toekomst willen introduceren. Verder zullen wij de banden met onze loyale dealers nog verder gaan aanhalen en hun commitment vergroten door intensiever te gaan samenwerken. Op dit moment ligt er een Premium-dealerconcept op tafel. Dit zijn wij inmiddels aan het uitrollen.”
bron: www.qumedia.nl
 
1 April stunt goed geslaagd!

Groot aantal unieke bezoekers op onderstaande uitnodiging via Linkedin!! Logisch, want veel fans hoopten op 1 april vooraan te kunnen staan. Ook de media is er vol ingedoken en vroegen of er ook camerateams voor registratie bij mochten zijn. Aanleiding voor dit alles was de Teampresentatie van Team Hartog op 7 april jl. waar Zonwering-Nederland als hoofdsponsor bij betrokken is.Den Oever, 22 maart 2018
Het doorgaans rustige Den Oever zal op eerste paasdag om 10.30 uur wakker geschud worden door het geluid van een voorbijrazende Kawasaki ZX-6R van Motor Team Hartog. Op dit tijdstip gaat namelijk, op de speciaal voor deze gelegenheid afgezette A7, een jongensdroom van Rob Hartog in vervulling.

Hoewel Nederland sinds 2006, na Robert Doornbos, niemand meer op eigen bodem dit heeft gedaan, hoopt Rob deze morgen toch het gevoel weer even terug te roepen, door met ongekende snelheid richting het monument op de dijk te razen. Daar aangekomen draait hij een aantal spectaculaire donuts om vervolgens zijn ZX-6R op de parkeerplaats stil te zetten. Robert Doornbos haalde in zijn Red Bull Racing bolide op de A7 bij de Afsluitdijk een snelheid van maar liefst 326 kilometer per uur!

Als sponsor van Team Hartog is Zonwering-Nederland nauw betrokken bij het opzetten en de uitvoering van deze toch wel unieke stunt. En het mooie is: jij kunt er bij zijn! Zonwering-Nederland stelt een aantal tickets beschikbaar om deze stunt live te beleven. Je wordt ontvangen in het V.I.P. home en staat op de beste plaats om dit te beleven. Het enige wat jij hoeft te doen om dit te winnen is een gemotiveerde reactie op dit bericht, waarom jij hier bij zou moeten zijn. Zaterdag 31 maart loten wij uit de reacties de meest gemotiveerde personen die deze stunt mogen bijwonen. Houd deze dag dus vrij!

Rob Hartog: "Wow, dit wordt echt gaaf! Natuurlijk was ik al wel eens vaker met een personenauto over de Afsluitdijk gereden, maar dit is een veel spannender ervaring! Toen Zonwering- Nederland mij begin dit jaar vroeg of ze misschien één van mijn stoutste dromen konden waarmaken, riep ik direct 'volgas met de ZX-6R over de Afsluitdijk rijden'. Deze droom komt dus 1e paasdag dubbel en dwars uit! "Iedereen die aan deze stunt meewerkt, mega bedankt voor het realiseren van dit te gekke idee!" Ik hoop dat iedereen die met mij deze ervaring deelt een ultieme dag heeft. Tot zondag!

Reageer direct, motiveer waarom jij hier bij wilt zijn!De 1 april grap is bijzonder goed opgepakt, ruim 2000 bezoeken op de Linkedin pagina, inclusief media! Maar na het roepen van de werkelijke datum van het evenement op eerste paasdag, zondag 1 april, viel pas het kwartje. De personen die hadden aangegeven “vooraan” te willen staan bij de stunt werden alsnog uitgenodigd om als Vip bij de teampresentatie van Rob Hartog op 7 april te zijn. Zij kregen als troost uit handen van de coureur enkele promotie items.

Zaterdagavond 7 april vond de daadwerkelijke teampresentatie van Rob Hartog plaats bij Het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk. Aan de vooravond van de start van het raceseizoen 2018 werden alle teamleden gepresenteerd, waaronder veel vertrouwde en een aantal nieuwe gezichten. De opkomst van Rob Hartog vond plaats op spectaculaire wijze. Met zijn Kawasaki ZX-6R voorzien van Front Row Components reed hij met veel kabaal restaurant Het Nieuwe Bonte Paard binnen. Na de presentatie vond er de jaarlijkse traditionele veilig plaats voor Stichting Against Cancer. In totaal werd hiervoor een bedrag van € 9500,- opgehaald. Team Hartog bedankt iedereen voor deze prachtige bijdrage.
 
Meer dan 100 Zipscreens

Zorgbalans heeft aan Zonwering-Nederland een mooie opdracht verleend voor het vervangen van zonweringen op locatie Breezicht in IJmuiden. In mei starten wij met de demontage van meer dan 100 zonweringen die worden vervangen door screens Square 100 ZIP van Sunmaster. Geheel gemoffeld in de kleur van de kozijnen. Omdat gekozen kan worden uit verschillende kleuren kastdesigns, krijgen deze dezelfde kleur als de gevelbeplating. De screens met ritsen aan de zijkanten zijn extra windvast en volledig lichtwerend. Omdat de afmetingen uiteen lopen van 70 cm tot 400 cm breed en 300 cm hoog, zijn ze in veel situaties toepasbaar. Deze Square 100 ZIP biedt veel voordelen. Vooral de volledige lichtwering door het ontbreken van doekspleten is een groot pluspunt. Nadeel echter is dat de warmte hierdoor minder goed kan worden afgevoerd, wat wel tot 3 graden kan schelen op de binnentemperatuur. Wanneer u kiest voor optimale warmtewering ligt de keuze voor de Square 100 (geen ZIP) meer voor de hand. Die kan de warmte beter afvoeren. Overigens zijn alle zip-screens alleen via een automatische besturing te bedienen. Al met al is een screen een moderne, strakke oplossing om de zon op ongewenste momenten niet binnen te laten. De zip-screen is dan ook niet meer weg te denken uit het assortiment in zonwering.

 
VCA

Zonwering-Nederland BV is ook in 2018 weer uw waardige partij. De VCA-audit is met vlag en wimpel doorlopen waardoor wij tot 2021 zijn gecertificeerd.

VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. VCA is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Het doel is organisaties veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Om VCA gecertificeerd te kunnen worden, moet een bedrijf voldoen aan de VGM Checklist Aannemers. Als aan alle eisen wordt voldaan, wordt een VCA certificaat uitgegeven dat drie jaar geldig is. Het VCA-systeem is ondergebracht bij de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV).
bron: www.c-plus.nl
 
 
Project Kasteel Hoevelaken afgerondIn de vorige nieuwsbrief informeerden wij u over dit prachtige monumentale pand, Huize Hoevelaken, dat wij zouden gaan voorzien van nieuwe donkergroene zonweringen. Inmiddels is het project opgeleverd. Het eindresultaat hield u nog van ons tegoed!


 
 
Uit de pers:

Nieuwe regelgeving rolsteigers

Het nieuwe A-blad Rolsteigers is verschenen met een belangrijke wijziging met betrekking tot de opbouw van rolsteigers. Vanaf nu is het verplicht om altijd een leuning rondom te hebben bij betreding van een platform in een rolsteiger. Dit geldt ook bij de opbouw van de rolsteiger.De verandering is doorgevoerd op aandringen van de Inspectie SZW, door werkgevers- en werknemersorganisaties, verenigd in de stichting Arbouw. Het belangrijkste doel van de maatregel is het verminderen van het aantal ongelukken met rolsteigers. Bij rolsteigers ontbreken vaak leuningen of ze worden slechts deels gebruikt. Dit maakt de kans op ongevallen aanzienlijk groter.
Bron: Arbouw
 
De diensten van Zonwering-Nederland bestaan onder meer uit:

Anti-inkijkfolieën
Automatische besturingssystemen
Buitenjaloezieën
Daglichtfilters
Horizontale jaloezieën
Kleurfolieën

Markiezen
Markisolettes
Onderhoudscontracten
Plissé gordijnen
Rolluiken
Screens

Service en advies
Uitvalschermen
Veiligheidsfolieën
Verticale jaloezieën
Zonwerende folieën
Colofon

Contact: info@zonwering-nederland.nl
Uitgave van Zonwering-Nederland
Mei 2018
Aanmelden nieuwsbrief via Zonwering-Nederland

Tekst en beeld redactie www.buroF5.nl
Vormgeving en Website www.eyeforyou.nl

[afmelden]
 
[disclaimer]